Ergani'de sürekli atılan ses bombaları halkı bıktırdı

Ergani'de sürekli atılan ses bombaları halkı bıktırdı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yaklaşık bir haftadan bu yana atılan ses bombaları huzursuz ediyor.

DİYARBAKIR - Ergani ilçesinde yaklaşık bir haftadan beridir şehrin birçok yerine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ses bombası atılıyor.

Ergani Askerlik Şubesine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ses bombası atıldı. Atılan ses bombası patlamazken, atan şahıslar kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Ses bombasını atan şahısların yakalanması için polis çalışma başlattı.

Yine Fevzi Çakmak Mahallesi emniyet müdürlüğünün karşı sokağına kimliği belirsiz kişi ve kişilerce el yapımı bomba atıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından patlamamış bomba incelendi.

Dün gece de DEDAŞ’a da ses bombası atıldı. Büyük bir patlama sesi ile uyanan vatandaşlar, panikten sokaklara döküldü. DEDAŞ’a atılan ses bombasından yaklaşık 15 dakika sonra Adnan Menderes Mahallesi’ne de ses bombası atıldı. Gece saat 00.45 sularında atılan ses bombası mahallede oturan vatandaşlara korkulu anlar yaşatırken patlama sesi şehrin birçok yerinden duyuldu.

Şehrin birçok yerine son bir haftadan buyana ses bombaları atıldığı ancak olaylarla ilgili kimsenin yakalanmadığı belirtiliyor. (Veysi Demirci - İLKHA)
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.