Erganililer hizmet bekliyor

Erganililer hizmet bekliyor

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi siteler mevkiinde tali yolların yapılmadığını ve sivrisinekle mücadelenin yetersiz olduğunu belirten ilçe halkı hizmet bekliyor.

DİYARBAKIR – Diyarbakır’ın Ergani ilçesi siteler mevkiinde cami ve okula giden tali yolun halen yapılmamasından yakınan ilçe halkı, yetkilileri göreve çağırdı.

 

Merkez siteler semtinde inşaatı tamamlanarak bu yıl eğitime başlaması beklenen bir ilkokul ve bir Anadolu Lisesi ile birlikte bu yıl hizmete açılacak caminin ulaşım yolları henüz yapılmadı. Cami ile ilkokul arasındaki yol adeta çöplüğe dönmüş durumda. Yenişehir’deki okul yolları eğitim yılı başlamadan acilen yapılmayı bekliyor. Öte yandan, aylardır yanmayan orta refüj aydınlatmalarının da biran önce faaliyete sokulması bekleniyor.

 

Belediye tarafından yürütülen ilaçlama çalışmalarının yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, sivrisineklerden dolayı geceleri rahat yatamaz hale geldiklerini ifade ettiler. Vatandaşlar, “Adeta sivrisinek istilasına uğruyoruz. Yapılan ilaçlama ya yetersiz ya da fayda vermiyor. Geceleri sivrisineklerden uyuyamıyoruz. Küçük yaştaki çocukların vücutları ise sinek ısırıklarından perişan olmuş durumda” diyerek tepkilerini dile getirdiler. (Veysi Demirci-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.