Erzincan’da Müftülüğü kutlu doğum etkinliği düzenledi

Erzincan’da Müftülüğü kutlu doğum etkinliği düzenledi

Erzincan Müftülüğü tarafından düzenlenen 13-20 Nisan Kutlu Doğum haftası kutlamaları kapsamında Vali Süleyman Kahraman ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un katılımıyla açılış programı düzenlendi.

Erzincan Müftülüğü tarafından düzenlenen 13-20 Nisan Kutlu Doğum haftası kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanında Vali Kahraman ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un katılımıyla açılış programı düzenlendi.

Kutlu Doğum haftası açılış programında Erzincan İl Müftülüğü tarafından halka çiçek ve lokum dağıtıldı. Erzincan Belediyesi mehter takımı tarafından mini konser verildi. Mehter takımı konserinden sonra müftü Karabayır kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra Erzincan Valisi Kahraman bir konuşma yaptı.

Vali Kahraman konuşmasında, “Şu anda dünyadaki manzarayı biliyoruz. Zülüm ve gözyaşları maalesef dinmiyor. İnsanlık Hz Peygamberi anlayamıyor ve yaşayamıyor. Peygamberimizin getirdiği mesajları yaşamalıyız. Biz kutlu doğum haftası etkinliklerini şekilden ziyade öze hitap edecek şekilde kutlamalıyız. Hz Muhammed Mustafa’yı anlamalı ve anlatmalıyız. Her şeyden önce getirdiği mesajları yaşamalıyız.” Dedi.

Daha sonra Kahraman, Belediye Başkanı Başsoy ve beraberindeki heyet Erzincan il Müftülüğü binasında bulunan “Asr-ı Saadete yolculuk sergisinin açılış programına katıldılar. (M.sıddık Direkçi – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.