Esir siyonist askerlerin aileleri Netanyahu’yu protesto yürüyüşü düzenledi

Esir siyonist askerlerin aileleri Netanyahu’yu protesto yürüyüşü düzenledi

HAMAS tarafından esir alınan siyonist askerlerin aileleri, çocuklarının serbest bırakılması talebiyle bir protesto yürüyüşü düzenledi.

Siyonist rejim televizyonu Kan, yürüyüşün, yetkililerin, esirlerin serbest bırakılması ve eve dönmeleri için çaba göstermelerine yönelik taleplerini yenilemek üzere gerçekleştirildiğini bildirdi.

Televizyon kanalı, söz konusu hiçbir üst düzey politikacının, esirlerin ailelerine destek amacıyla protesto yürüyüşüne katılmadığı bilgisini paylaştı.

Kanal, Gazze'ye saldırı sırasında esir alınan asker Hedar Golden'in babası Samha Golden’in, iİsrail'in siyasi liderleri, gerçeği duymaktan korktukları için gelmekten korkuyorlar. Bu, kendisini halka hizmet etme aracı olarak görmeyen içi boş bir liderliktir.” şeklindeki sözlerine yer verdi.

Gazze'de HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından 2014 yılından bu yana esir tutulan askerlerin aileleri, siyonist rejim sözde Başbakanı Benyamin Netanyahu ve savaş Bakanı Benny Gantz’ı, tutukluları ülkeye geri getirme konusunda ciddi olmamakla suçladı.

Siyonist Netanyahu, Nisan 2017'de, Gazze'de tutulan esir askerlerle ilgili olarak arabulucular aracılığıyla bir diyalog çağrısında bulundu, ancak o zamandan beri bu konuda hiçbir ilerleme kaydedilemedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.