Eski başkana Kuran-ı Kerim hediyesi

Eski başkana Kuran-ı Kerim hediyesi

Konya'nın Seydişehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tutal, devir teslim töreninde önceki Başkan Abdulkadir Çat'a Kur'an-ı Kerim hediye etti.

KONYA - Seydişehir Belediye Başkanlığına seçilen Ak Parti  Adayı Mehmet Tutal, Meclis Üyeleri ile birlikte Seydişehir Belediyesine gelerek kendisinden  önceki  Belediye Başkanı  Abdulkadir Çat'tan  görevi devraldı.

 

Devir teslim töreninde konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 5 yıllık zaman zarfında önceki Başkan Abdulkadir Çat'ın güzel hizmetlerde bulunduğunu ifade ederek, “Ben yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin üzerine devam etmeye gayret edeceğiz. Yeni hayatında başarılar, mutluluklar, huzur ve güven diliyor; Kendisine iki kutsal emanetten oluşan Kur'an-ı Kerim ile bayrak hediye etmek istiyorum." dedi.

 

2009-2014 dönemi Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ise; “Vatandaşımızın yüzde 47 oyla bu göreve layık gördüğü Mehmet Tutal başkanımızı kutluyorum.  Memleketimize hayırlı güzel eserler kazandıracağına yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.

 

Seçilmiş tüm Meclis Üyelerini de tebrik eden Çat, “Seydişehir için çok hayırlı kararlar alacaklarına yürekten inanıyorum. Rabbim cümlemizi memleketimiz, hemşerilerimiz ile birlikte yolumuzu, bahtımızı, şansımızı açık etsin diyorum.  Allaha emanet olun, hayırlı mübarek olsun.” dileklerinde bulundu.

 

Yapılan duaların ardından Belediye Başkanı Tutal, önceki Başkan Abdulkadir Çat'ı Belediye binasından uğurladı.(İlyas Yavuz-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler