Esnaf ağır vergi mükellefiyeti altında ezdirilmemeli

Esnaf ağır vergi mükellefiyeti altında ezdirilmemeli

Merkez Karaköprü ilçesinde esnafı ziyaret eden HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, esnafın, yetkililer tarafından gerçek anlamda desteklenmesi ve ağır vergi mükellefiyeti altında ezdirilmemesi gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Polat ve beraberlerindeki heyet, Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde esnafın sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyaretinde bulunan HÜDA PAR heyetine yaşadıkları sıkıntıları anlatan esnaf, son yıllarda işlerde büyük bir oranda düşüş olduğunu, vergi yükünden dolayı iş yapamadıklarını belirttiler.

Son zamanlarda zamların artış gösterdiğini ifade eden kimi esnaf da kiraların yüksek oluşundan ve yapılan zamlardan dolayı iş yapamadıklarını söylediler.

"Esnafı sadece seçim zamanı değil, her zaman hatırlamalıyız"

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Erat, "Partimizi ilk kurduğumuzda halkımıza bir söz vermiştik. Sadece seçimden seçime değil, her zaman halkımız ile iç içe olup sorunlarını gündeme taşıyacağımıza dair söz vermiştik. Bu nedenle halkımızı ziyaret ediyor ve sorunlarına çözüm olması konusunda elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Onların sesini ilgili mercilere ulaştırma adına kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Yetkililerin Karaköprü esnafının sorunlarını göz ardı etmemesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.