Esnaf ve bürokrasi iftar sofrasında buluştu

Esnaf ve bürokrasi iftar sofrasında buluştu

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğince Tarsus'ta kurulan iftar sofrası ilçede kurulu 18 meslek odası başkan ve yöneticileri ile il ve ilçe bürokratlarını bir araya getirdi.

MERSİN - Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, verdiği iftar yemeği ile ilçe esnafı ve bürokratlarını bir araya getirdi.


Tasavvuf müziği dinletisi ve duaların okunmasıyla başlayan iftar yemeğinde konuşan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, bu yıl iftar sofralarında buluşma geleneğine ilk olarak Tarsus'tan başladıklarını diğer ilçelerde de esnaflarla bir araya geleceklerini kaydetti.


Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise "Her sabah açtığı kepengini, akşam şükredip kapatan ve huzurlu bir şekilde evine giden esnaf, bu ülkenin birlik ve beraberliğinin teminatı, çimentosu ve güvencesidir. Bu güzel akşamı sizlerle birlikte paylaşmaktan çok mutluyum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin ve her sene Ramazan ayında böyle güzel iftar sofralarında birlik ve beraberlik içerisinde buluşmayı nasip etsin. Ramazan'ın en büyük özelliği, toplumun her kesimini aynı iftar sofrasında buluşturması ve her birimizin bu sofranın bir parçası olduğumuzu bize hatırlatmasıdır" dedi.


İftar yemeğinden sonra Vali Güzeloğlu, protokol üyeleri ve oda başkanları yatsı ve teravih namazını birlikte kıldılar.


Tarsus'ta verilen iftar yemeğine Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcısı Turgut Serimer, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, İl Jandarma Komutanı J.Kd albay Bedri Dursun, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vedat Güngör, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Çiftepala, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy'un yanı sıra bir çok kamu kurumu temsilcisi ile ilçede kurulu esnaf odası başkan ve yöneticileri katılım gösterdi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)




 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.