Ev hanımları kurslarda aldıkları eğitimle meslek sahibi oluyor

Ev hanımları kurslarda aldıkları eğitimle meslek sahibi oluyor

Malatya Merkez Battalgazi ilçesindeki Kernek Külliyesi Kadın Kültür ve Spor Merkezi’nde salgın kurallarına uygun olarak kadınlara yönelik kurslar devam ediliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Kernek Külliyesi Kadın Kültür ve Spor Merkezi’nde kadınlara yönelik olarak sürdürülen kuaför, mefruşat, giyim ve tasarım kursları usta eğitici öğretmenler tarafından kursiyerlere salgın kuralları çerçevesinde eğitimler verilerek kursiyerler meslek sahibi ediliyor.

Kursiyerlerden Havva Konuk, emeği geçenlere teşekkür ederek gördükleri kurstan memnun olduklarını söyledi.

Kernek Külliyesi Kadın Kültür ve Spor Merkezi’nde görevli usta öğreticilerden Kadriye Bulut, imkânlar çerçevesinde kurslarını kurallara uygun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek şöyle devam etti:

"Kursiyer arkadaşlarımızda çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Ben bu kurslardan çok mutluyum. Belediye Başkanımıza böyle bir imkânı sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Giyim ve üretim teknolojisi öğretmeniyim ve burada hizmet veriyorum. Gelen kursiyerlerimiz sipariş üzerinden çalışıyorlar. Bunun yanı sıra kendi ihtiyaçlarını karşılaması adına kendilerine katkıda bulunuyorlar. Buranın çok güzel, çok temiz ve hijyen açısında çok mükemmel bir yer olduğunu söylemek istiyorum. emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle bir yerde böyle bir hizmet yaptığımız için çok mutluyum." 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler