Evden çıkan yaşlı adamdan haber alınamıyor

Evden çıkan yaşlı adamdan haber alınamıyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde hava almak için dışarıya çıkan 78 yaşındaki adamdan bir daha haber alınamadı.

Kızıltepe'nin Bahçelievler Mahallesi'nde eşi Fahriye Ablay ile ikamet eden 78 yaşındaki Mahmut Ablay, saat 11.00 sıralarında “hava alacağım” diyerek dışarı çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

İlçedeki tüm hastanelere, emniyete gittiklerini yaptıkları tüm aramalara rağmen kayıp dayısını bulamadıklarını söyleyen İsmet Kasırga, dayısının hayatından endişe ettiklerini, görenlerin kendilerine ulaşmalarını istedi.

Kasırga şöyle konuştu: "Dayımın çocukları yok, yengemle birlikte yaşıyorlar.  Dayım 'hava alacağım' diyerek saat 11.00 sıralarında evden çıktı ama hâlâ dönmedi. İlk önce emniyete başvurduk daha sonra ilçedeki tüm hastanelere gittik ama yok, aramadığımız yerde kalmadı bir türlü bulamadık. Sanki yer yarıldı içine girdi. En son birileri onu Bahçelievler ile Fırat Mahallesi arasında bulunan Ceylanpınar yolu üzerinde gördüklerini söylediler. Oraya da baktık yok, göremedik. Hayatından endişe ediyoruz. Lütfen herkesten rica ediyorum. Allah rızası için dayımı görenler ya bizi 0545 849 53 47 nolu telefondan arasın ya da polise haber versinler."

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.