Evlerine hırsız giren öğrenciler mağdur oldu

Evlerine hırsız giren öğrenciler mağdur oldu

Elazığ'ta Gazetecilik Bölümünde okuyan üniversite öğrencilerinin evine hırsız girdi.

Elazığ Fırat Üniversitesi Gazetecilik Bölümünde okuyan öğrencilerin evine hırsız girdi. Derslerde yardımcı olan ekipmanları kırılan öğrenciler, mağdur oldu.

Okul sonrası eve gelen 2 öğrenci arkadaş, kimliği belirsiz hırsız veya hırsızların camı kırarak içeri girdiğini ve bir odadan ses geldiğini gördüler. Odaya giren öğrenciler, hırsızların, kırdıkları camdan hemen kaçtığını gördüler. O esnada dizüstü bilgisayarlarını ve fotoğraf makinelerini çalan hırsızlar, fark edildiklerini anlayınca bilgisayarı ve fotoğraf makinesini yere atarak olay yerinden hızla uzaklaştılar.

Fırat Üniversitesi Gazetecilik Bölümünde okuyan Mehmet Yörür, "Dün, saat 19.10 civarında eve geldim. Evde tüm ışıkların ve vestiyerlerin açık olduğunu gördüm. Daha sonra mutfağa yöneldim ve camın kırık olduğunu gördüm. Sonrasında ses duydum. Ses yan odadan geliyordu. Odaya yöneldiğimde ses kesildi. Biz öğrenciyiz ve evde 2 kişi kalıyoruz. Gazetecilik Bölümünde okuyoruz. Bir fotoğraf makinamız ve leptopumuz vardı. Leptopumuz da kırıldı. Derslerde yardımcı oluyordu." dedi.

Öğrencilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisin, öğrencilere, 'Herhangi bir eşyanız çalınmadığı için işlem yapmamıza gerek yok. Zaten hırsızları yakalasak da bırakılacaklar.' şeklinde konuştukları belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.