Fatih Erbakan: Sultan Abdülhamit Han ömrü boyunca siyonizm ile mücadele etti

Fatih Erbakan: Sultan Abdülhamit Han ömrü boyunca siyonizm ile mücadele etti

Vefatının 103'üncü yıldönümünde Sultan Abdülhamit Han'ı kabri başında dualarla anan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Abdülhamit Han'ın ömrü boyunca dünya siyonizmine karşı mücadele ettiğini söyledi.

Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı olan II. Abdülhamid Han, vefatının 103'üncü yıldönümü münasebetiyle Çemberlitaş'ta bulunan kabri başında dua ve Kur'an tilavetiyle anıldı.

Devlet-i Aliyye Ocakları tarafından düzenlenen program kapsamında merhum Abdülhamit Han'ı kabri başında dua ve rahmetle yâd eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ziyaret sonrasında İLKHA muhabirine konuştu.

Erbakan, "Bugün cennet mekân Sultan Abdülhamit Han hazretlerinin vefat yıldönümünde kendisini kabir başında dualarla, Kur'an tilavetiyle, özlemle, hasretle andık. Hayırla yâd ettik ve Cenabı Allah'ın bizleri kendisiyle cennetinde buluştursun duasında bulunduk." dedi.

"Sultan Abdülhamit Han siyonizm mikrobu konusunda şuurlu, bilinçli, ferasetli biriydi"

Abdülhamit Han'ın ömrü boyunca dünya siyonizmine karşı mücadele ettiğini hatırlatan Erbakan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Merhum Erbakan Hoca'mız bizlere her fırsatta Sultan Abdülhamit Han Hazretlerini en mükemmel şekilde anlattı. Bizleri bu konuda bilinçlendirdi. Onun nasıl bir insan olduğunu da anlattı. Allah, Erbakan Hoca'mızdan da razı olsun. Sultan Abdülhamit Han Hazretleri insanlığın çekmekte olduğu sıkıntıların asıl sebebi olan dünya siyonizm mikrobu konusunda şuurlu, bilinçli, ferasetli bir kimseydi. Bu konuda en şuurlu insanlardan biriydi. Bu sebeple tahtta bulunduğu sürece ve ömrü boyunca insanlığa maddi ve manevi sıkıntı veren dünya siyonizminin planlarını bozmak için mücadele etti. Dünya siyonizmine karşı elinden gelen gayreti ortaya koydu. 100-120 sene öncesinden bugün Ortadoğu'da, İslam âleminde yaşadığımız felaketleri gören, sezen, bir insan olarak bu felaketler olmasın diye dünya siyonizmi ile mücadele etti. Allah kendisinden binlerce kez razı olsun. Bizlere de aynı şuur ve kararlılıkla aynı yolda yürümeyi, mücadele etmeyi nasip etsin. Hem Sultan Abdülhamit Han Hazretleri hem de tüm ecdadımıza Allah rahmet eylesin. Bizleri onlarla cennette buluştursun inşallah." 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.