FETÖ’den aranan karı koca tutuklandı

FETÖ’den aranan karı koca tutuklandı

FETÖ’ye üye olmak suçlamasıyla 3 yıldır firari olarak aranan karı koca tutuklanarak Siirt E tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Siirt Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, mahkemeye sevk edilen karı-kocanın tutuklandığı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüklerince gerçekleştirilen koordineli çalışmalar neticesinde; FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari olarak aranan karı-koca Kahramanmaraş’ta saklandıkları gaybubet evinde yakalandığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında, "Geçmiş yıllarda Siirt ilinde FETÖ/PDY terör örgütü 'Emniyet Mahrem Yapılanması' içerisinde üst düzey faaliyet gösteren ve silahlı terör örgütü kurma, yönetme, silahlı terör örgütüne üye Olma, suçlarından yaklaşık 3 yıldır firari olarak aranan H.İ.İ ve H.İ. isimli karı-koca şahıslar, Kahramanmaraş ilinde saklandıkları 'gaybubet evinde' yakalanmış olup, ilimizde yapılan adli işlemlerin neticesinde tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.