Filistin Davası Ümmetin Davasıdır

Filistin Davası Ümmetin Davasıdır

"Filistin davası ümmetin davasıdır" diyen Umut-Der Tatvan Şube Başkanı Fesih Ulugöl, "Gazze'ye yapılan son saldırılara karşı ümmet olarak sesimizi gür bir şekilde çıkartmalıyız" dedi.

BİTLİS - Gazze'ye yapılan son saldırıları İlke Haber Ajansına değerlendiren Umut-Der Tatvan Şube Başkanı Fesih Ulugöl, "Gazze'ye yapılan son saldırılara karşı ümmet olarak sesimizi gür bir şekilde çıkarmalıyız" dedi.

2008'de başlayıp 2009'a sarkan İsrail saldırılarında bin 500'den fazla insanın katledildiğini hatırlatan Ulugöl, "Eğer o zaman Müslüman ülkeler tavırlarını net bir şekilde ortaya koyup ve saflarını netleştirmiş olsalardı, çocuk katili Siyonist İsrail belki de bu gün rahat bir şekilde Gazze'ye saldıramayacaktı" dedi.

Filistin davasının ümmetin davası olduğunu ifade eden Ulugöl, "Filistin bugün ümmetin kanayan yarasıdır, Filistin direnişi ümmetin direnişidir. Bu direnişe Müslüman'ım diyen herkes destek vermeli ve Siyonistlerin saldırılarını kınamalıdır. Bizler bir kez daha Siyonistleri kınıyoruz" diye konuştu. (Erkan Yürek-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.