Filistin Pasajı'nın Tatvan Belediyesine devri için protokol imzalandı

Filistin Pasajı'nın Tatvan Belediyesine devri için protokol imzalandı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan Filistin pasajı, imzalanan protokol ile Tatvan Belediyesine devredildi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan Filistin çarşısında yer alan ve 1988 yılında dönemin belediye encümen kararıyla satılan Filistin Pasajı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüyle imzalanan protokol ile yeniden Tatvan Belediyesine devredildi.

İmzalanan protokol neticesinde uzun yıllardır Filistin pasajında kiracı konumunda olan esnaflar artık kendi iş yerlerine kavuşma imkânı bulmuş olacak. 

Konu ile ilgili konuşan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, "Filistin Pasajı ile ilgili yer sorununun çözümü, 2014 yılı seçim vaatlerimiz arasında yer alıyordu. Göreve geldiğimiz ilk günden beri söz vermiş olduğumuz diğer vaatlerimiz ile birlikte çözümüne yoğun mesai harcadığımız konulardan biri oldu. Nitekim yoğun girişimlerimiz olumlu sonuç verdi. Bu noktada Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüyle imzalamış olduğumuz protokol ile söz konusu yerin yeniden belediyemize devri sağlandı. İnşallah yine belediyemizin girişimleri ile yıllardır Filistin Pasajı'nda kiracı konumunda olan esnaflarımız, artık kendi iş yerlerine kavuşma imkânı bulmuş olacak. Bu vesile ile imzalamış olduğumuz protokolün gerek ilçemize ve gerekse Filistin Pasajı esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.