Filistinli Av. Zebarika'dan Coronavirus bahanesiyle Kudüs'ü Yahudileştirme planına tepki

Filistinli Av. Zebarika'dan Coronavirus bahanesiyle Kudüs'ü Yahudileştirme planına tepki

​Av. Halid Zebarika, tüm Filistin halkını Coronaviruse karşı gereken önlemleri almaya, Mescid-i Aksa'nın muhafızlığını yapmaya ve işgal planlarına karşı toplu dayanışmaya davet etti.

Şeyh Raid Salah'ın savunma ekibi üyelerinden biri olan Av. Zebarika, siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa'ya ve işgal altındaki Kudüs şehrine karşı Yahudileştirme politikasını uygulamasına karşı Filistinlileri ikaz etti.

Coranvirusun dünya genelinde büyük bir korku yaşattağına dikkat çeken Zebarika, Aksa muhafızlarını Mescid-i Aksa'dan ayrılmamaya, Kudüs'ü siyonist çetenin kirli oyunlarına terk etmemeye çağırdı.

Siyonist çete, geçen hafta Mescid-i Aksa'yı destekleyen sosyal medya paylaşımlarından dolayı Kudüslü Av. Zebarika'yı sorgulamak üzere polis merkezine çağırmıştı.

Sorgu sonrası Zebarika, "Onlar düşünme şeklimize, inancımıza, dini ve siyasi duruşumuza müdahale etmek istiyorlar. Ama şunu bilsinler ki Mescidi Aksa her zaman gururumuzun sembolü ve dünyadaki varlığımızın anlamı olarak kalmaya devam edecektir. Sabrımızı denemeyin, bizler seçimimizi çok uzun süre önce yaptık." ifadelerini kullanmıştı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler