Filistinliler, işgalcilerin himayesinde Mescid-i Aksa'ya giren BAE heyetini kovdu

Filistinliler, işgalcilerin himayesinde Mescid-i Aksa'ya giren BAE heyetini kovdu

Filistinliler, siyonist işgal rejimi polislerinin korumasında Mescid-i Aksa'ya giren Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) heyetini camiden kovdu.

Siyonist işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirmek için işgal altındaki Filistin topraklarına giren ve işgal rejiminin polislerinin himayesi altında Mescid-i Aksa'ya ziyarette bulunan BAE heyetini, Kudüslüler Mescid-i Aksa'dan kovdu.

Kudüs'teki kaynakların verdiği bilgilere göre BAE heyetinden 4 kişi, siyonist işgal rejimi polislerinin sıkı koruması altında, Kubbetu's-Sahra'ya girdi.

Heyet, Kubbetu's-Sahra içinde dolaşmaya ve fotoğraf çekmeye başladı. Bunun üzerine Kudüslüler, kendilerine tepki göstererek Mescid-i Aksa'yı derhal terk etmelerini istedi ve işgal rejimiyle ilişkilerini sözde normalleştiren ülkeleri kınayan sloganlar attı.

BAE heyetinin bu baskın için ikindi namazından sonrasını tercih etmesinin işgal rejiminin polisiyle danışmalı olduğu, çünkü işgal polisinin onları koruması için en uygun vaktin bu vakit olduğunu düşündüğü belirtildi.

Geçen hafta da Umman'dan geldiği belirtilen heyet, Mescid-i Aksa'yı işgal rejiminin polisleri korumasında ziyaret etmişti. Son zamanlarda Körfez ülkelerinden gelen heyetlerin Aksa'yı işgal polislerinin koruması altında ziyaret etmeye çalışmaları dikkati çekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler