"Firavun General Sisi'den Daha Cesur idi!"

"Firavun General Sisi'den Daha Cesur idi!"

Kuveytli vaiz Şeyh Nabil el Avda, Mursi'nin yargılamasının kapalı yapılmasını emreden Sisi'nin korkak olduğunu belirterek "Firavun, General Sisi'den daha cesur idi" dedi.

Kuveyt - Kuveytli vaiz Şeyh Nabil el Avda, "Firavun, General Sisi'den daha cesur idi" dedi. El-Avda'ya göre, Firavun açıkça ve alenen Hz. Musa ile görüşmeler yapmıştır. Şeyh El-Avda, General Sisi'nin ise Mursi'nin yargılamasının kapalı olarak yapılmasını emrederek, korkak olduğunu gösterdiğini belirtti.

Şeyh Nabil el-Avda kendi Facebook sayfasından, el- Sisi destekçilerine seslenerek şöyle yazdı: "Firavun sizin hükümdarınızdan daha cesurdu. Musa (büyücülük üzerinde) açık bir yarışma yapmak için onu çağırdığı zaman, Firavun kabul etmişti. Sizin lider ise korkak"!!!

Şeyh Nabil el-Avda, "Amerika, israil ve bazı Körfez ülkeleri Mısır'daki hainlerle bir olup İslam ümmetine karşı sinsi bir komplo gerçekleştirip tarihin kara bir sayfasını yazmayı düşünüyorlar" diye yazdı. Şeyh el-Avda, "Sözde yargılanma denemesi sadece yasal Cumhurbaşkanı Mursi'nin yargılanması süreci değil, Amerika ve müttefikleri önünde eğilmek istemeyen her düşünen arabın yargılamasıdır. Bu milletin canlanmasını isteyen herkesin yargılanmasıdır" diye yazdı. (Riyad Makaev / İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.