Fitne filminin yapımcısının oğlu da Müslüman oldu

Fitne filminin yapımcısının oğlu da Müslüman oldu

Müslümanların tepkisini çeken fitne filminin yapımcılarından Arnoud Van Doorn'un sürpriz bir şekilde İslam'ı seçmesinin ardından şimdi de büyük oğlu Müslüman oldu.

AMSTERDAM - Hollanda’da aşırı sağcı ve İslam düşmanı olarak bilinen Özgürlük Partisinin eski yöneticilerinden ve bütün Müslümanların tepkisini çeken fitne filminin yapımcılarından olan Arnoud Van Doorn’un 2013 yılında sürpriz bir şekilde İslam’ı seçmesinin ardından şimdi de büyük oğlu Müslüman oldu.

 

Arnoud Van Doorn’un Müslümanlığa geçişinden bir yıl sonra büyük oğlu yaptığı seyahat esnasında hidayet buldu. Arnoud Van Doorn, büyük oğlunun İslam’a girişini twitter üzerinden duyurdu. Oğlunun Dubai’ye yaptığı seyahat esnasında hidayeti bulup İslam’ı seçtiğini büyük bir sevinçle paylaştı.

 

Arnoud Van Doorn, 2013 yılında İslam’ı seçtiğini aynı şekilde sosyal medyada bütün dünyaya duyurmuştu. Yaptığı hatalardan dolayı büyük bir pişmanlık duyduğunu dile getiren Doorn, bundan böyle hayatını İslam yolunda sürdüreceğini belirtmişti. ( Erdal Aslan -İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.