Fuar kentin ekonomisine katkı sağlayacaktır

Fuar kentin ekonomisine katkı sağlayacaktır

​Van’da 19 –24 Mart tarihleri arasında hizmet verecek Van Mobilya Fuarı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla kapılarını ziyaretçilere açtı.

Fuarın ilk günü olmasına rağmen ziyaretçiler sabah saatlerine fuar merkezine akın etmeye başladı.

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler açılış esnasında yaptığı konuşmada fuarın kentin ekonomisine ciddi manada katkı sunacağını dile getirdi.

Birinci Van Mobilya Fuarının Pazar gününe kadar açık olacağını söyleyen Güler “Fuardaki tüm firmalarımız Van’da bulunan firmalardır. Ama Türkiye genelinde büyük markadalar da bulunmaktadır. Büyük indirimler mevcut. Herkesin gelip fuarı ziyaret etmesini istiyoruz. Bu fuardaki amacımız önümüzdeki yıllarda Van’ı özellikle bu sektörde mobilya ve ev tekstili sektöründe merkez haline getirerek, gerek il dışında gerekse yurt dışında büyük ziyaretçiler çekerek Van’ın ekonomisine tanıtımına ve turizimine katkı sağlamaktır. Toplamda 40 firmamız fuara katıldı. 150 civarında da marka sergileniyor. Türkiye’nin büyük markaları var. Büyük markaları indirimli şekilde bulabileceğiniz bir fuardır.  Halkımızın bu fırsatı değerlendirmesini istiyoruz. Fuar gün içerisinde ziyaretçi akınına uğradı. İnsanların erken saatte gelip fuarı ziyaret etmesi beklemediğimiz bir durumdu. İlk gün olmasına rağmen çok güzel çok verimli geçti. İnsanlar memnun ve satışlarda gayet iyi gidiyor. Ekonomiye iyi bir katkısının olacağına inanıyoruz. Hedefimiz fuara 30 bin ziyaretçinin gelmesi ve bu rakamın üstüne çıkacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.