Gazetecilerden Milli Eğitim Müdürü'ne hayırlı olsun ziyareti

Gazetecilerden Milli Eğitim Müdürü'ne hayırlı olsun ziyareti

Viranşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Nurettin Karakış, dernek yönetimi ve üyelerinden oluşan bir heyetle, Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut'u makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa’nın Viranşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Nurettin Karakış, dernek yönetimi ve üyelerinden oluşan bir heyetle, görevine yeni başlayan Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut'u makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Turğut’a hayırlı olsun temennisinde bulunan heyet, yeni görevinde kendilerine başarılar diledi.Basın olarak ilçede toplum faydasına yönelik tüm çalışmalara destek vermeyi ilke edindiklerini, ancak olumsuzlukların da giderilmesi için kamu görevlerini yerine getirmekten geri kalmayacaklarını belirten heyet, eğitimin insan hayatında büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ise "Hepimizin görevi Viranşehir’e daha iyi hizmet verilmesine katkı sağlamaktır. Eğitimde daha üst seviyelerde başarı elde etmek için çaba sarf edeceğiz." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.