Gazze'de siyonist bombardımanında ölen işgal esirlerinden biri Netanyahu'nun arkadaşı çıktı!

Gazze'de siyonist bombardımanında ölen işgal esirlerinden biri Netanyahu'nun arkadaşı çıktı!

HAMAS hareketinin askeri kanadı Kassam Tugayları, içlerinden biri işgalci siyonist rejimin başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yakın arkadaşı olmak üzere 3 işgal esirinin akıbetini paylaştı.

Kassam Tugayları, geçtiğimiz Aralık ayında, Netanyahu'ya kendilerini esaretten kurtarmak için çağrıdan bulunan 3 yaşlı siyonist esirin videosunu paylaşmıştı.

Esirler, videoda işgalci Netenyahu'ya ve rejimine "Yaşlığımızda bizi terk etmeyin" mesajını vermişti.

Söz konusu üç esir, o videoda işgal ordusunun kuruluşunda yer aldıklarını itiraf etmiş ve siyonistlerin hava saldırılarında ölmekten kortuklarını ifade etmişlerdi.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada bu 3 esir dahil olmak üzere 7 esirin, son haftalarda işgal tarafından düzenlenen bombardımanda öldüğünü duyurdu.

Ebu Ubeyde, ölen esirlerden üçünün Haim Gershon Perry, Yoram Itak Metzger, Amiram İsrail Cooper olduğunu bildirdi.

Esir, Yoram Itak Metzger, Netenyahu'nun yakın arkadaşı olduğunu itiraf etti

Ebu Ubeyde'nin açıklamasının yayınlanmasının ardından resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Kassam Tugayları, ismini açıklamadığı direnişin önde gelen bir kaynağının, ölen 3 esirden Yoram Itak Metzger'in sorgusunda, "Netenyahu'nun yakın arkadaşı" olduğunu itiraf ettiğini aktardı.

Kassam, ayrıca bununla ilgili yayımladığı görsel tasarımda, esir Metzger'in duvardaki resmine Netenyahu tarafından bir "çizik" atılmasına yer vererek, "Netanyahu, arkadaşlarını kurtarmadan, kaderleriyle yalnız başına yüzleşmeye bıraktı." ifadelerini de kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.