Gazze'deki direnişin ardından siyonist işgalciler birçok noktadan çekildi

Gazze'deki direnişin ardından siyonist işgalciler birçok noktadan çekildi

Gazze Şeridi'nin kuzeyi ile şehirdeki bazı noktalarda ilerleme kaydettiğini öne süren siyonist işgal rejimi sözde ordusu, karşılaştığı direnişin ardından birçok noktadan çekilmek zorunda kadı.

Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (HAMAS) askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları ve İslami Cihad Hareketi direnişçileri başta olmak üzere direniş gruplarının, siyonist işgal rejimi sözde ordusuna karşı operasyonları aralıksız sürüyor.

Şu ana kadar yüzlerce askerin ölümü ve yaralanmasıyla neticelenen operasyonlara imza atan direniş grupları, siyonist işgalcileri birçok noktadan geri püskürttü.

Siyonist rejim, daha önce işgal ettiğini öne sürdüğü Gazze şehrinin güneyindeki El-Hadra ve Ez-Zeytun mahallelerinden çekildi.

İşgalciler ayrıca, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesindeki Ebu Şerh Kavşağından, Gazze şehrinin merkezindeki Es-Saraya ile El-Cela Caddesi'ndeki Dubayt kavşaklarından geri çekilmek zorunda kaldı.

Siyonist rejim araçları da Tel el-Heva Mahallesi'nden ayrıldı.

Söz konusu geri çekilmeler, En-Nasr Mahallesi, Şifa Hastanesi çevresi, Es-Seraya bölgesi ile Gazze şehrinin güneyindeki Es-Sabra Mahallesi'nde Filistinli direniş gruplarının operasyonlarının ardından gerçekleşti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.