Gece gündüz her şeye hazır olacağız

Gece gündüz her şeye hazır olacağız

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı'nda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi, Türkiye'yi karanlık günlere götürmek isteyenlerin heveslerinin kursaklarında kaldığını söyledi.

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bir otelde düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimiyle Türkiye'yi karanlık günlere götürmek isteyenlerin heveslerinin kursaklarında kaldığını belirtti.

15 Temmuz’un asla unutulmayacağını ve asla unutturulmayacağının altını çizen Yıldırım, "Bugünlerde sürekli olarak, 'İkinci darbe yapılacak', 'Daha bitmedi', 'Yeniden geleceğiz' deniyor. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var. Bunlar, bu alçak FETO terör örgütünün tezviratlarıdır. Topluma, millete korku salmak, huzuru bozmak, tedirginlik oluşturmak için tezgâhladıkları kara kampanyalardır. Milletimiz asla buna itibar etmesin ama rehavet de yok. Gece gündüz de her şeye hazır olacağız." diye konuştu.

"Hataların olabileceğini öngörüyoruz ancak hata yapmayacağız diye hiçbir şey de yapmayacağımızı kimse bizden beklemesin"

Kamudaki FETÖ soruşturmalarına ilişkin de konuşan Yıldırım, "Şimdi artık zaman, bunları bünyeden temizleme zamanıdır. Devletin içinden, ticaretin içinden, siyasetin içinden, her yerden bu hainleri söküp atacağız. Hiç kimse, mağdur edebiyatı yapmasın. Milletin mağduriyetini görmezden gelip, FETO'culara sahip çıkarak mağdur edebiyatı yapanlar, asla ve asla bu millet tarafından hoş görülmeyecektir. İşin başında söyledik kardeşlerim. Kılı kırk yaracağız. Yaşla, kuru bir arada yanmayacak. İntikam duygusuyla değil, adaletle hareket edeceğiz. Bütün bunları söyledik. Buna rağmen, hataların olabileceğini de öngörüyoruz ancak hata yapmayacağız diye hiçbir şey de yapmayacağımızı kimse bizden beklemesin." dedi.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.