Gelin Kardeş Olalım projesi için protokol imzalandı

Gelin Kardeş Olalım projesi için protokol imzalandı

Antalya'nın Kumluca, Bitlis'in Tatvan ilçeleri arasında "Gelin Kardeş Olalım" projesi kapsamında protokol imzalandı.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, 2023 tarım vizyonuna hizmet etmek için hazırlanan "Gelin Kardeş Olalım" projesi kapsamında, Bitlis'in Tatvan ilçesi ile Antalya’nın Kumluca ilçeleri arasında kardeş ilçe protokolü imzalandı.

Hazırlanan projenin kardeşlik protokolünü imzalamak üzere Antalya’ya giden Tatvan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Kurban, düzenlenen imza töreniyle, her iki ilçe kaymakamları arasında imzalanan protokol ile 3 yıl süreyle devam edecek projenin startı verilmiş oldu.

Projesi hakkında bilgi veren Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Özkan, “Tatvan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından yapılan proje kabul edilmiş ve Antalya İlinin Kumluca ilçesi ile Tatvan ilçemiz kardeş ilçe olarak eşleştirilmişlerdir. Gelin Kardeş Olalım Projesi, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı İl, ilçe Tarım ve Orman Müdürlükleri arasında kurulan karşılıklı bilgi alışverişi ve ortak çalışmalara dayanan bir ortaklık projesidir. Kardeş ilçe ortaklıkları bölgelerde üretim yapan bölge çiftçilerine, İl, ilçe müdürlükleri çalışanlarına ve topluma karşılıklı yarar sağlayacak ortak konuların ele alınması açısından önem arz etmektedir." dedi.

Projenin aynı zamanda, ilçeler arasında kurulması planlanan karşılıklı bilgi alışverişi ve ortak çalışmalara dayanan bir ortaklık olduğunu hatırlatan Özkan, projenin hayırlara vesile olmasını diledi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler