Genç Der'den Ücretsiz Matematik ve Arapça Kursu

Genç Der'den Ücretsiz Matematik ve Arapça Kursu

Bingöl'ün Genç ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Genç-Der, başlattığı ücretsiz Matematik ve Arapça Kursu ile eğitim alanındaki hizmetlerine bir yenisini ekledi.

BİNGÖL - Genç ilçesinde Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma alanlarında yaptığı hizmetlerle halkın teveccühünü kazanan Genç Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği (GENÇ-DER), eğitim alanındaki hizmetlerine bir yenisini ekledi.

 

Genç-Der adına açıklamada bulunan Genç-Der başkanı Ahmet Cana, "Derneğimiz, 'iyiliği emretmek, kötülükten menetmek' düsturuyla kurulduğu günden itibaren Genç'te eğitim, kültür ve sosyal dayanışma alanlarında halkımıza en iyi şekilde hizmet sunabilme ve de pozitif anlamda sunulan tüm hizmetlere destek olma çabası içerinde olmuştur. Genç-Der yönetim kurulu olarak ihtiyaç üzerine bugün bu hizmetlerimize bir yenisini ekleme kararı aldık. Allah nasip ederse, Cumartesi ve Pazar günleri derneğimizin merkez binasında İlköğretimlerin 7 ve 8'nci sınıf öğrencileri ile liselerin 9'uncu sınıf öğrencilerine yönelik matematik kursumuz ve de İmam Hatip okulunun 5 ve 9'uncu sınıf öğrencilerine yönelik de Arapça dil kursumuz olacaktır. Ayrıca Arapça öğrenmek isteyenlere yönelik de hafta içi her gün akşam namazından sonra klasik Arapça derslerimiz olacaktır. Kurslarımız tamamen hizmet amacıyla düzenlenmiştir ve de ücretsizdir. Öğrencilerimizin ve de vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmesini istiyoruz. Rabbim bu hizmetimizi hayırlı kılsın" dedi. (Nihat Kanat - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.