"Gençliğimizi bağımlılık gibi bir tehlikeden korumak istiyoruz"

"Gençliğimizi bağımlılık gibi bir tehlikeden korumak istiyoruz"

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası vesilesiyle Yeşilay Muş Şube Başkanı Halil Sabak ve yönetim kurulu üyeleri, Muş'ta görev ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı programda bir araya geldi.

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası münasebetiyle Muş'ta görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeşilay Muş Şube Başkanı Halil Sabak ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilay'ın gerek ülkede genelinde ve gerekse Muş'ta yaptığı ve faaliyetleri basın mensuplarıyla paylaştı.

Düzenlenen toplantıda Yeşilay hakkında bilgi veren Yeşilay Muş Şube Başkanı Halil Sabak, gençleri bağımlılık gibi tehlikelerden korumayı hedeflediklerini söyledi.

Sabak, "Dünyanın bağımlılıklar konusunda en köklü ve tek sivil toplum kuruluşuyuz. Kuruluşumuzun ikinci yüzyılına girerken bağımlılıkla mücadelede yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde öncü rol oynayan bir Yeşilay olma hedefine hızla ilerliyoruz. Bir derdimiz var. Gençliğimizi, geleceğimizi bağımlılık gibi bir tehlikeden korumak, her çocuğu kendi evladımız bilerek, onlara bağımlılıklar dokunmadan önce dokunmayı hedef kılarak, geçmişin birikimi ve deneyimlerinden faydalanarak yolumuzu çiziyor, çalışmalarımızı toplumun en kılcal damarlarından uluslararası arenaya kadar ulaştırmak için çabalıyoruz." dedi.

Yeşilaycı olmak için çok önemli nedenleri olduğunu söyleyen Sabak, Yeşilay Haftası kapsamında yapılacak etkinliklere de değinerek, "Sevdiklerimizle yaşayacağımız güzel günler var. Sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürme hayalimiz var. Bağımlılıktan korumamız gereken insanlığımız, ülkemiz var. Bu yılki Yeşilay Haftası'nda yüz binlerce gönüllümüzle yine meydanlardayız. Yeşilay Dünyası'nı Genel Merkezimizin öncülüğünde kurulan meydan etkinliklerimiz, ülke sınırları dışına çıktığımız bisiklet turlarımız, çocuk aktivitelerimiz, atölyelerimiz, sergilerimiz, söyleşilerimiz ve seminerlerimizle Yeşilay Haftası'nı dolu dolu ve coşkuyla kutlayacağız. Bağımlılıklarla mücadele için 'Bir nedenim var' diyen tüm gönüllülerimizle yarınlara daha kararlı ve umutla bakıyoruz." ifadelerini kullandı. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.