Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Diyarbakır'da

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Diyarbakır'da

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dicle ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Dicle Belediye Başkan Adayı Halit Aydın'ın seçim bürosunun açılışını yapan Kasapoğlu, vatandaşlara hitaben konuşma yaptı.

Bölgede vatandaşa hizmet için seçilenlerin kadın ve gençlere ihanet ettiklerini belirten Kasapoğlu, bu coğrafyanın çamur ve çukurla yönetilmeye çalışıldığını söyledi.

Kasapoğlu, "Sizlerin evlerinizi ve yuvalarınızı, gönüllerinizi delik deşik ettiler. Sizler bizim umudumuzsunuz. Bu kadim coğrafya, bu eşsiz medeniyet, bu birlik ve beraberlikle ilelebet payidar kalacak. Hiç kimse bizi bölmeye, parçalamaya, buna niyet eden hiçbir odak buna muvaffak olamayacak inşallah." dedi.

Bakanlık olarak sporun her branşına önem verdiklerini anlatan Kasapoğlu, şunları söyledi: "Diyoruz ki spor, futboldan müteşekkil değil. Burada futbol sahası noktasında eksiklik var. Onu gidermek için Halis Aydın kardeşimiz seçilsin, hızlı bir şekilde inşa edeceğiz. Biz bakanlık olarak, yüzme bilmeyen kalmasın diye bir proje başlattık. Diyarbakır'dan ve Piran'dan yüzme alanından şampiyonalar çıkarmak istiyoruz. Burada havuz yok. Halis Aydın kardeşimizle konuştuk. İnşallah seçilir seçilmez Dicle'mizin tüm bireyleri için kadın ve erkek ayırt etmeyeceğiz. Hepimiz o tesisi kullanacağız. Dicle'mizden yüzme şampiyonaları çıkarmak için inşallah yılsonuna kadar siz aziz Piranlı kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gençlerimizin yarınları, eğitimi bizim için çok önemli. Buradaki gençlik merkezini sizler için faaliyete geçireceğiz. Kadınlarımız kendi alanlarıyla ilgili faaliyetlerde bulunacaklar."

Konuşmanın ardından, ilçede düzenlenen turnuvada dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler veren Kasapoğlu, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Kasapoğlu'na; AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat ile partililer eşlik etti. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.