Gençlik ve Spor Bakanlığından Bağlar’a spor tesisi müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bağlar’a spor tesisi müjdesi

​Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Diyarbakır’da genç nüfusun yoğun olduğu Bağlar ilçesine çok amaçlı spor tesisi yapacaklarını bildirdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun Ankara’da ziyaret ettiği Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Diyarbakır’da genç nüfusun yoğun olduğu Bağlar ilçesine çok amaçlı spor tesisi yapacaklarını bildirdi.

Biz dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Bağlar’ın spor ve gençlik ile ilgili durumu ve sorunları hakkında bilgi veren Beyoğlu, Kasapoğlu’ndan tesisleşme konusunda önemli bir söz aldı.

Bağlar Belediyespor Kulübü Başkanı Haşim Merdoğlu’nun da hazır bulunduğu görüşmede Bakan Kasaoğlu, Diyarbakır’ın ve Bağlar’ın spordaki potansiyelini bildiklerini dile getirerek çok amaçlı spor tesisi kazandıracaklarını söyledi.

Beyoğlu, Bağlar’da ciddi oranda genç nüfüs olduğuna dikkat çekerek, "Bağlar’ımızı eğitimde, kültürde ve sporda hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Bunun için önemli projeler üzerinde duruyor, hayata geçiriyoruz. Bugün de sayın bakanımızdan spor tesisi için güzel bir müjde aldık. Çok amaçlı bir spor tesisini ilçemize kazandıracaklarını ifade ettiler. Bu tesis Diyarbakır’ımız için kazanç olacak. Sayın bakanımıza vermiş olduğu spor tesisi müjdesi için kentimiz ve ilçemiz adına teşekkür ediyoruz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.