Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci’den Kayapınar’a ziyaret

Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci’den Kayapınar’a ziyaret

Batman'ın Gercüş İlçe Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kayapınar Beldesini ziyaret ederek beldedeki istihdam ve belediye çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Samir Özhan’dan bilgi aldı.

Kaymakam Şekerci ilk olarak Kayapınar Belediye Başkanı Samir Özhan’ın girişimleri ile beldede kurulan ve Batman’ın ilk taş ocağı olan işletmeyi gezdi. Burada işletme yetkilileri ve Başkan Özhan’dan bilgi alan Şekerci, beldeye böyle bir işletmenin kazandırılmasının istihdam açısından önemli olduğunu söyledi.

Daha sonra su sıkıntısı yaşayan bir vatandaşı ziyaret eden Şekerci, vatandaşın mağduriyetini dinleyerek sorunun çözümü için girişimlerde bulunacağını belirtti. Beldede bulunan Jandarma Karakolunu da denetleyen Şekerci daha sonra beldeden ayrıldı.

Belediye Başkanı Samir Özhan, yaptığı açıklamada Kaymakam Şekerci’nin beldeyi ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kayapınar Belediyesi olarak beldenin her açıdan çehresini değiştirmek ve beldeyi modern bir kent haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Özhan, bürokrasinin desteğinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.