Gercüş’te Kutlu Doğum sonrası halk duygularını paylaştı video

Gercüş’te Kutlu Doğum sonrası halk duygularını paylaştı video

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Gercüş’te gerçekleştirilen Kutlu Doğum etkinliğine ilçe halkı, Batman ve çevre köylerden katılımın olduğu gözlendi. Etkinlikten sonra halk duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye Gercüş Enfa-Der tarafından, Batman Gercüş ilçesinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum programına katılan halk duygularını paylaştı.

İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) duygu ve düşüncelerini anlatan halk, düzenlenen etkinlikten memnun olduklarını ve bu tür programların devamının yapılmasını ifade ettiler.

“Bu etkinlikler ümmeti gene Peygamberimize döndürülecektir”

Duygularını dile getiren Gercüş sakinlerinden M. Şah Avcı, “Bugün olup biten bütün sorun ve felaketlerin sebebi Hz Muhammed’in sünnetinin yaşanmayışından kaynaklanıyor.  Dolayısıyla bu etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu halk bir daha O’nun sünnetine dönmesi lazım ki huzur bulabilsin. Allah Peygamber Sevdalılarından razı olsun. Umut ediyoruz ki bu ve bunun gibi etkinlikler bu ümmeti yeniden Peygamberimize döndürecektir. Herkesin istediği huzur ve adaleti elde edeceğimize inanıyorum. ” dedi.

Peygamber Sevdalıları Platformuna minnettar olduklarını bildiren Ramazan Tekin ise “Çok güzel bir etkinlikti. Allah kendi rızası için kabul etsin. Rabbim iştirak edenlerden razı olsun. Bu etkinlik bizleri çok memnun etti. Çok isabetli bir iş yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

“Rabbim her sene kutlu doğum etkinliğini bizlere nasip etsin”

Gercüş ilçe sakinlerinden Süleyman Yiğit de duygularının şöyle dile getirdi: “Âlemlerin Rabbine hamdolsun ki, bizleri bu mübarek günlere, Peygambe’inr (sav) mevlidine yetiştirdi. Bu etkinliklerle mutmain ve gönül hoşnutluğu kazanıyoruz. Allah Teâlâ tüm Müslümanlara nasip etsin. Allah Teâlâ İslam âlemine, düşmanlarına karşı tek vücut olmayı nasip etsin. Rabbim Peygamber Sevdalılarının ecirlerini arttırsın.”

Müslümanların arasında barışın olması temennisinde bulunan Hatice Yılmaz ise  “Bizler Muhammedimizin yolunu bırakmayız. Sağ olduğumuz müddetçe Hz Muhammed’in yolunda olacağız. Bizler için hangisi hayırlısıysa, Rabbim misliyle bizlere nasip etsin. Allah Teâlâ dünyadaki bu savaşlara bir çözüm nasip etsin. Bu etkinliklerle dünyaya bir barış sağlanmasını umuyoruz. Rabbim Hz Muhammed ümmetinin yar ve yardımcısı olsun.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.