Gezici Gençlik Merkezi köy okullarında

Gezici Gençlik Merkezi köy okullarında

Kızıltepe Belediyesi ile Kızıltepe ilçe Gençlik Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü Mobil Gençlik Merkezi ilçeye bağlı Mahalle (köy) okullarını gezmeyi sürdürüyor.

Kızıltepe Belediyesi ile Kızıltepe ilçe Gençlik Merkezi işbirliğinde eğitim-öğretimin ilk döneminde öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler sunmak üzere hizmete giren Mobil Gençlik Merkezi gezici aracı, köy okullarında çocuk ve gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

İlçeye bağlı kırsal mahallelerden başlayarak merkez mahallelerdeki okullarda öğrencilere yönelik çeşitli etkinliklerde bulunan Mobil Gençlik Merkezi öğrencilerden büyük ilgi görüyor. Beden eğitimi derslerine denk getirilerek iki beden eğitimi öğretmeni ve gönüllü iki beden eğitimi öğrencisiyle birlikte gençlerin ve çocukların keyifli vakit geçirmeleri sağlanan etkinlikte, Doyuran Mahallesi (köyü) ziyaret edilerek burada İlköğretim öğrencileriyle keyifli vakit geçirildi.

Mobil Gençlik Merkezinin dolaştığı ilk ve ortaokullarda miniklere yüz boyama ve balon dağıtma benzeri etkinlikler yapılırken büyüklere yönelik de kort tenisi, basketbol, langırt, satranç, boks, Ebru sanatı, Badminton ve matrak oyunları gösterilip öğrencilerin de oyunlara katılımı sağlandı.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’ın talimatıyla gerçekleştirilen Mobil Gençlik Merkezi çalışmasının şimdiye kadar 28 köy okulunu ziyaret ettiği belirtildi.

İLKHA














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.