Göğsünden bıçaklanan Belediye çalışanı hayatını kaybetti

Göğsünden bıçaklanan Belediye çalışanı hayatını kaybetti

Malatya Büyükşehir Belediyesi oto parkında kanlar içerisinde bulunan C. V. adlı belediye çalışanı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken aldığı bıçak darbesiyle yaralanan zanlı Z.A. ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay, saat 20.15 sıralarında Büyükşehir Belediyesi otoparkında meydana geldi.

İddiaya göre, park halindeki bir aracın arka kısmında kanlar içerisinde yerde yatan bir kişiyi gören çevredekiler durumu polis ile sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekiplerin yaptıkları kontrolde isminin C. V. (47) olduğu belirlenen şahsın göğüs bölgesinden bıçaklandığı ve bilincinin kapalı olduğunu tespit etti.

Ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Varol, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın şüphelisi olarak belirlenen ve aldığı bıçak darbesi ile yaralanan Z.A. (17) adlı şahıs ise kentteki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden Varol'un cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.