Göktaş: Aksa Tufanı ile Demir Kubbe, MOSSAD ve Yahudi siyaseti putları yıkılmıştır

Göktaş: Aksa Tufanı ile Demir Kubbe, MOSSAD ve Yahudi siyaseti putları yıkılmıştır

​​​​​​​HÜDA PAR tarafından İstanbul'da düzenlenen "Dünden Bugüne Filistin" programında konuşan ilahiyatçı-yazar Mehmet Göktaş, Aksa Tufanı ile Kassam Tugaylarının inanların gözünde putlaşan Demir Kubbe, MOSSAD, Yahudi siyasetinin yıkıldığını söyledi.

HÜDA PAR Arnavutköy İlçe Teşkilatı tarafından Avlu 34 Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, birçok STK temsilcisi, siyasi parti temsilcisi ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

4.png

Malik el-Naci

Malik el-Naci tarafından okuna Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşmasını gerçekleştiren HÜDA PAR Arnavutköy İlçe Başkanı Şükrü Ural, 7 Ekim'den bu yana Gazze'nin dünya tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma tabi tutulduğunu söyledi.

3.png

Şükrü Ural

İşgal rejiminin hiçbir kural tanımadan saldırılarına devam etiğini ve insani yardımın dahi Gazze'ye girişine izin vermediğini hatırlatan Ural, Batılı ülkelerin açıkça siyonistlere destek vermeye devam ettiğini kaydetti.

Yaşanan katliamlara karşı İslam ülkelerinin cılız kınamalardan öteye geçemediğini söyleyen Ural, katliamlara engel olmak bir yana Gazze'ye yardımların girmesine bile vesile olamadıklarını vurguladı.

Allah'ın nurunun Gazze'ye inip oradan da tüm dünyaya yayıldığını belirterek konuşmasına başlayan ilahiyatçı-yazar Mehmet Göktaş, daha önce de birçok İslam ülkesinde katliamların yaşadığını ancak hiçbirisinin bu denli dünya gündemine oturmadığını, her haneye girmediğini söyledi.

2.png

Mehmet Göktaş

"Siyonist çetesi yenilirse tüm Avrupa hükmen mağlup olacaktır"

Göktaş, "Gazze'deki mücahitleri tanısanız her birisinin Allah'ın bir velisi olduğunu görürsünüz. Allah nasip etti ve birkaç kişiyle tanışıp beraber zaman geçirdik. İnanınız ki Türkiye'de iman adına, İslam adına öne çıkanlar onların iman açısından en zayıfın eline su dökemez. Zaten Kassam Tugaylarının içerisinde ilk hamleyi yapan bin 200 kişinin içerisinde bulunan 100 kişi ciddi hafız. Geri kalanların içerisinde de kaza namazı olanlar yok. Zaten kaza namazı olanları cihada almıyorlar. Bu savaşın dünyanın en büyük devrimlerinden biri olduğunu göreceksiniz. Bir avuç israil deniliyor ama öyle değil. Akdeniz'de kafir sürüsünü gördünüz. Oradaki her bir uçak gemisinin bir ülkeye bedel olduğunu gördünüz. Eğer bu siyonist çetesi yenilirse tüm Avrupa hükmen mağlup olacaktır." dedi.

Siyonizmin tarihine bakıldığında 75 yıldan fazla devlet olarak varlıklarını sürdüremediklerini hatırlatan Göktaş, e güçlü oldukları Hazreti Süleyman döneminde bile dile getirdikleri Nil ve Fırat arasındaki sınırlara ulaşamadıkları, bunun bugün hayal olduğunu, böyle bir şeye ulaşamayacaklarını ifade etti.

"Aksa Tufanı, Demir Kubbe, MOSSAD ve Yahudi siyaseti putlarını yıkmıştır"

Aksa Tufanı ile bazı putların yıkıldığını aktaran Göktaş, "Demir Kubbe insanların, devletlerin putuydu. Yönetimler bu Demir Kubbe'ye sahip olmak için çırpınıyordu. Eğer ona sahip olurlarsa üzerlerinden bir serçe bile geçse haberdar olacaklarına inanıyorlardı. Kassam Tugayları demir Kubbe'yi kevgire çevirdi. İnsanlar MOSSAD'ı gözlerinden çok büyütmüşlerdi. Nerede bir şey konuşulsa onların haberinin olduğuna inanıyordu. Bu resmen şirkti. Bu yiğitler MOSSAD putunu da yıktı. Yahudi siyasetçilerin dünyanın en zeki siyasetçiler olduğuna da inandırılmıştık. Oysa dünyanın en ahmak liderleri siyonist, Yahudi liderlerdir. Tarih boyunca halklarını katliama, sürgüne uğratmışlardır. Allah bize örnek lider olarak peygamberini göstermiştir. Birkaç yıl içerisinde dünyanın en büyük medeniyetini sıfırdan inşa etmiştir." diye konuştu.

1.png

Ömer Fayed

Programda bir konuşma yapan Filistinli gazeteci Ömer Fayed, 7 Ekim'de başlayan Aksa Tufanı'nın sebeplerinden biri işgal rejiminin her gün yaptığı baskın ve saldırılar olduğunu söyledi.

İşgalcilerin Batı Şeria ve Kudüs'te her gün daha fazla yerleşim yeri inşa ederek işgallerini sürdürdüğünü belirten Fayed, Kassam Tugaylarının yıllardır bu savaşa hazırlık yaptığını, 7 Ekim'de de güzel bir başlangıç yaptığını, Gazze halkının son nefeslerine kadar mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Salon içerisinde ve dışında Gazze'de yaşanan katliama ait resimlerin sergilendiği program, Şeyh Ahmet Yasin'in ümmete yazdığı mektupta yer alan duanın sinevizyon gösterimiyle sona erdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.