Gökteki Yıldızlar: Hazreti Sad bin ebi Vakkas etkinliğine davet

Gökteki Yıldızlar: Hazreti Sad bin ebi Vakkas etkinliğine davet

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından kasım ayının sahabe ayı olarak ilan edilmesi münasebetiyle "Gökteki Yıldızlar: Hazreti Sad bin ebi Vakkas" etkinliği düzenlenecek.

Kasım ayının sahabe ayı olarak ilan edilmesi münasebetiyle bu ay içerisinde programlar düzenleyeceklerini belirten Peygamber Sevdalıları Vakfı, Diyarbakır'da, "Gökteki Yıldızlar: Hazreti Sad bin ebi Vakkas" temalı etkinlik düzenleyeceklerini belirttiler.

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Eskihal mevkiinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde 17 Kasım Pazar günü saat 19.00'da düzenlenecek olan programda bayanlara da yer ayrıldığı belirtildi.

Cennet ile müjdelenen sahabeden Sad bin Ebi Vakkas'ın hayatının işleneceği programın duyurusunu yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı, vatandaşları gerçekleştirilecek olan etkinliğe davet etti.

Bilindiği üzere Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından kasım ayının sahabe ayı olarak ilan edilmesinden bu yana her yıl ilgi çekici temalarla İslam tarihinde önemli yer alan sahabe hayatları işlenmekte, bu kapsamda farklı etkinlikler düzenlenmekte.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler