Gözü yaşlı anne kaybolan oğlunu istiyor

Gözü yaşlı anne kaybolan oğlunu istiyor

10 ay önce evinin önündeyken bir daha kendisinden haber alınamayan zihinsel engelli çocuğun ailesi gelecek müjdeli bir haber bekliyor.

MERSİN- Mersin'in Tarsus İlçesi Yeşilevler Mahallesinde 3 Eylül 2013 tarihinde evinin önünden bisikletiyle ayrılan zihinsel engelli Yakup Barut (14)'tan 10 aydır haber alınamıyor.

 

Yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen bir türlü bulunamayan Barut’un ailesi, gelecek müjdeli bir haber bekliyor.

 

Kaybolan çocuklarının fotoğrafını büyütüp şehrin tüm işlek cadde ve sokaklarına yapıştıran aile, kendilerine gelen her ihbarı değerlendirdiklerini ama bir türlü çocuklarına ulaşamadıklarını söyledi.

 

Herkese sesleniyorum, "yavrumu bulun O'nu çok özledim" 

Ellinde kayıp oğlunun resmi ile her gün ağladığını belirten gözü yaşlı anne Gönül Barut(38), " Oğlum 10 aydır kayıp, hiçbir ize rastlayamadık. Çocuğum kendini ifade edemiyor, düzgün konuşamıyor. Kalp rahatsızlığı var, sürekli ilaç kullanmak zorundadır. Oğlumu gören duyan varsa bize bildirsin, gerekirse mükâfat da veririz. Buradan yetkililere özellikle Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne sesleniyorum, oğlumu bana getirin, gerekirse özel bir ekip kurun. Oğlumun Mersin de olduğu söyleniyor. Eşim kendi imkânları ile Mersin'e gidiyor arama yapıyor ama bir türlü bulamıyor.”şeklinde konuştu.

 

 Tüm çocuklar bayram yapacak ya benim yavrum…

10 aydır oğlunun akıbeti hakkında bir bilgiye ulaşmadıklarını ifade eden gözü yaşlı anne, “Bayram geldi. Tüm çocuklar bayram sevincini yaşayacak, Allah bilir o şimdi ne durumda. Ben de devlet büyüklerinden çocuğumun bulunmasını istiyorum" ifadelerini kullandı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.