Gül'den Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu ziyaretlerine ilişkin açıklama

Gül'den Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu ziyaretlerine ilişkin açıklama

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ofisi, Kemal Kılıçdaroğlu ve Temel Karamollaoğlu görüşmeleriyle ilgili "Türkiye ve dünya meseleleri görüşüldü." ifadelerini kullandı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ofisinden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu ziyaretine ilişkin yapılan açıklamada, "Türkiye ve dünya meseleleri genel çerçevede konuşulmuş ve herhangi bir şekilde günlük parti meseleleri ve seçimler söz konusu olmamıştır." denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu ziyaretlerde Türkiye ve dünya meseleleri genel çerçevede konuşulmuş ve herhangi bir şekilde günlük parti meseleleri ve seçimler söz konusu olmamıştır. Gerek ulusal gerekse uluslararası konularda geniş tecrübe ve birikime sahip 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yerli ve yabancı siyasetçi ve devlet adamlarınca ziyaret edilmesi, ülkemiz ve dünya meselelerine dair düşüncelerini merak etmeleri gayet tabii ve anlaşılabilir bir durumdur. Bazı basın yayın organları tarafından birçok kişinin de hazır bulunduğu bu tip nezaket ziyaretlerine farklı anlamlar yüklenilmesi üzerine bu açıklamayı yapma ihtiyacı doğmuştur."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.