Güneydoğu’nun en başarı ilçe belediye başkanları belirlendi

Güneydoğu’nun en başarı ilçe belediye başkanları belirlendi

ORC Araştırma Eğitim Danışmanlık anket firmasının Güneydoğu Anadolu Bölgesi İlçe Belediyeleri arasında en başarılı görülen Belediye Başkanları anketinde Mardin Artuklu Belediye başkanı Abdulkadir Tutaşı, 4 başkandan biri oldu.

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, göreve başlamasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen başarılı işleriyle takdir kazandı.

İlçede altyapı ve üstyapı sosyal sorumluluk projeleri ve gönüllere dokunan projeler ile beğeni toplayan Başkan Tutaşı, çalışmaların karşılığını ise Mardin halkının teveccühü ile alıyor.

ORC anket firmasının Güneydoğu Anadolu Bölgesi İlçe Belediyeleri arasında en başarılı görülen Belediye Başkanları anketinde Başkan Tutaşı, yerini almayı başardı. Geniş bir katılım ile yapılan anket Artuklu Belediyesi’nin başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

19 Mart-07 Nisan 2021 tarihleri arasında 30 Büyükşehirde, 25 bin seçmenin üzerindeki tüm ilçelerde toplam 27 bin 160 kişi ile yüz yüze ve CATI yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmada Abdulkadir Tutaşı, 31 Mart 2019 tarihinde yüzde 53,5 olan oyunu yüzde 2,7 oy artış ile yüzde 56,2 oya çıkarmayı başardı.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, yaptıkları çalışmaların meyvelerini aldıklarını belirterek, yaptığımız hizmetlere karşılık Mardin halkı da bu çalışmaları takdir ettiğini söyledi.

Artuklu halkının ilgisine layık olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Tutaşı, “Göreve başlarken Gönül belediyeciliğini inşa edeceğimizi ve yapacağımız çalışmalarla gönüllere köprüler kuracağımızı ifade etmiştik. Ekiplerimizle hemen planlamalarımızı yaparak ve sürekli halkımızın içinde olarak sorunları yerinde tespit ettik akabinde harekete geçtik. 2 yıl içine önemli işleri sığdırdık. Yollardan yeni binalara, sosyal sorumluluk çalışmalarından spor dostu belediyeciliğe kadar geniş bir yelpazede projeler yaptık. Halı sahadan olimpik yüzme havuzlara kadar gençlerimize yeni tesisler kazandırdık. Vatandaşlarımız çalışmalarımızı her platformda överek bizleri sahiplendi. Son olarak bir anket firmasının Güneydoğu Anadolu Bölgesi ilçe belediyeleri başarı oranı ölçme çalışmasında da hemşerimiz yaptığımız çalışmaları beğendiğini verdiği oylar ile gösterdi.” dedi.

Çalışmaların ara vermeden devam edeceğine kaydeden Başkan Tutaşı, “Biz bu İlgiye her zaman layık olmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz ve projelerimize hayat vereceğiz. Halkımızın arasında sürekli yer alacağız ve ortak akıl ile sorunları hep birlikte yok edeceğiz. Bizim daha güzel bir Artuklu hayalimiz var. Bitmeyen bir çalışma azmimiz ve bizi her zaman destekleyen kadir şinas halkımız var. Yaptığımız çalışmaları takdir eden ve sürekli yanımızda olan Artuklu ve Mardin halkına yürekten teşekkür ederiz.” diye konuştu. 


Güneydoğu’nun en başarı ilçe belediye başkanları belirlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler