Haber alınamayan Tarsuslu mühendisten acı haber geldi

Haber alınamayan Tarsuslu mühendisten acı haber geldi

Antalya’dan Rusya’nın başkenti Moskova’ya gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Tarsuslu mühendisin silahla vurularak öldürüldüğü açıklandı.

Antalya'dan 22 Ağustos'ta havayolu ile Rusya'nın başkenti Moskova'ya giden ve  25 gündür kendisinden haber alınamayan Tarsuslu Ziraat Mühendisi Altan Güngör'ün Rusya'da silahla vurularak öldürülüp, ormanlık alana atılmış halde bulunduğu öğrenildi.

Cinayete ile ilgili Moskova’nın Orenburg Başsavcılığı soruşturma başlatırken, Moskova polisinin cinayetle ilgili olarak bazı şahısları gözaltına aldığı belirtildi.

Güngör’ün, Türkiye’de ziraat işlerinin yanı sıra Antalya’da tanıştığı Azeri bir kişi ile iş ortaklığı yaptığı ve ortağının Rusya'daki borçları ile ilişkilendirilip öldürüldüğü iddia edildi.

Altan Güngör’ün cesedinin Rus Savcısının işlemleri ve yapılacak otopsinin ardından Türkiye’den Rusya’ya gidecek olan bir yakınına teslim edileceği ve cenazenin havayolu Tarsus’a getirileceği öğrenildi.

Gözyaşı içerisinde oğluna sağ salim kavuşmayı beklerken, çocuklarının ölüm haberini alan Güngör ailesi gelen acı haberle yasa boğuldular.  (A. Hakim Kurt - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.