Haberimiz yetkilileri harekete geçirdi

Haberimiz yetkilileri harekete geçirdi

Çınar ilçesinde sık sık ölümlü kazaların yaşandığı yolu gündeme getiren ÇINARINSESİ’nın haberi yetkilileri harekete geçirdi.

Diyarbakır'ın Çınar ilçe merkezi girişi, Diyarbakır-Mardin Yolu üzerinde sık sık meydana gelen ölümlü kazalar, nihayet yetkilileri harekete geçirdi. Yaşanan kazalarla gündeme gelen yol, ÇINARINSESİ’nin ısrarlı haber ve takibi sonucu yetkilileri çözüm bulmaya itti.

Okula giden öğrenciler ve hastaneye giden vatandaşların kullandığı yolda sürekli kazalar meydana geliyor, yaşanan kazalarda can kayıpları ve yaralanmalar yaşanıyordu.

Son olarak 19 Eylül günü, mahalleli kadınlar Diyarbakır-Mardin Yolu'nu araç trafiğine kapatmış, yaşanan ölümlü kazaların önüne geçilmesi için yayaların kullandığı yere ya üst geçit ya da trafik ışığı yapılmasını talep etmişti.

Halkın tepkisi ve ÇINARINSESİ’nin mağduriyetlere sebep olan yolu gündeme getirmesi ile söz konusu yolda öğrencilerin kullandığı yola üst geçit, hastaneye giden yayaların kullandığı yola da kavşak ve trafik ışıkları yapılacağı belirtildi.

ÇINARINSESİ

Haberimiz yetkilileri harekete geçirdi FOTO GALERİ için TIKLAYINIZ!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler