Hacı Bayancuk'tan Taziye Teşekkürü mesajı

Hacı Bayancuk'tan Taziye Teşekkürü mesajı

Hacı Bayancuk Hoca, eşinin vefatı dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Hacı Bayancuk, geçtiğimiz gün Coronavirus nedeniyle vefat eden eşi Halide Bayancuk için taziye teşekkür mesajı yayımladı.

Bayancuk ailesi adına mesaj yayımlayan Hacı Bayancuk, mesajında şunları kaydetti: “Ölüm, sureten göründüğü gibi dehşetli değil. Kur’ân-ı Hakîm’in verdiği nurla ispat etmişiz ki, ehl-i iman için ölüm, vazife-i hayat külfetinden bir terhistir.” (Bediüzzaman Said Nursî)

Refika-i hayat müddeti boyunca fedakârane bir mücadele gösterip her türlü eziyet ve zahmetlere göğüs gererek, İslam dâvası uğruna yüklenmiş olduğumuz her türlü imtihana sebat ederek davamıza yakışacak bir surette imtihan sürecini tamamlayan muhtereme eşimin kırk yıl boyunca göstermiş olduğu mücadeleye aynelyakin şahitlik ettik. Rabbimiz muhteremenin göstermiş olduğu cehd ve gayreti kendi için kabul etsin.

Muhtereme eşim ve evlatlarımın annesi Halide Bayancuk'un hastalık süreci de dahil olmak üzere gerek vefat anı, gerekse de cenaze defin ve taziyede bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, yurt içi ve yurt dışında telefon ve sosyal medya platformları aracılığıyla üzüntü ve taziyelerini ileten herkese gönülden şükranlarımızı sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.