Hakkari’de 2 kişi PKK tarafından kaçırıldı
PKK tarafından şehid edilen Aytaç Baran'ın cenaze merasiminde konuşan televizyon programcısı Ömer Çelik, seçimden önce Hakkari’de HÜDA PAR’a yakın 2 üniversite öğrencisinin PKK tarafından kaçırıldığını açıkladı.
PKK tarafından posu kurularak şehid edilen Aytaç Baran'ın Diyarbakır Bağlar ilçesi Yeniköy mezarlığında yapılan cenaze merasiminde konuşan Ömer Çelik, Şırnak’ta HÜDA PAR’a yakınlığı ile tanınan iki üniversite öğrencisi nin PKK’lar tarafından kaçırıldığını söyledi.
Çelik, bu olayın bugüne kadar açıklanmamasının nedeninin ise, halk arasında bir infial oluşmasına meydan vermek istemediklerinden dolayı olduğunu söyledi.
Yetkililere seslenen Çelik, kaçırılan bu iki Üniversite öğrencisinin biran önce serbest bırakılmalarını isteyerek,"Aksi halde ne yapacağımızı biliriz" dedi. (Emrah Deniz / Hamza Adiyaman-İLKHA)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.