Halepli çocuklara mama yardımı

Halepli çocuklara mama yardımı

TOÇ Bir-Sen Batman Şube Başkanlığı, Halepli mülteci çocuklara bin 200 kutu çocuk maması yardımında bulundu.

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ Bir-Sen) Batman Şube Başkanlığı tarafından Halepli mülteci çocuklara bin 200 kutu çocuk maması yardımında bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan TOÇ Bir-Sen Batman Şube Başkanı M. Sıddık Aslanlı, Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu ile İHH tarafından Suriye halkı için açılan ‘Suriye İçin Acil Yardım Toplama Merkezi’ne topladıkları yardımı, bağışladıklarını belirtti.

Suriyeliler için başlatılan kampanyaya kendilerinin de duyarsız kalmayıp destek verdiklerini aktaran Aslanlı, "Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu ile İHH Suriye halkı için yardım kampanyası düzenledi. Bu kapsamda Tarım-Orman ve Ofis çalışanları olarak bizler de bin 200 adet kutu çocuk maması yardımında bulunduk. Sosyal sorumluluk gereği ve vicdani sorumluluk olarak bu tür yardımlara katkı sağlamamız icap ettiğini düşünüyoruz. Bütün halkımızı da özellikle Halepli mültecilere yardım yapması noktasında duyarlılığa davet ediyoruz." dedi.

Halepli mültecilerin kış şartlarında çok sıkıntılar çektiklerini, Haleplilerin kendilerine uzanacak yardım eli beklediklerini vurgulayan Aslanlı, "Halep halkı için bu ağır kış şartlarında yiyecek, giyecek, çocuk maması gibi ciddi manada yardıma ihtiyaç vardır. Çünkü 50 binin üzerinde mülteci vardır. Yardımda bulunmak sürekli bir ihtiyaçtır ve yardımda bulunmak önem arz etmektedir. İnşallah bizler bu duyarlılığı devam ettirmek niyetindeyiz. Bütün halkımızın da bu duyarlılığa sahip olmasını bekliyoruz." diye konuştu.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.