Halid Meşal: Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’nda Allah zafer ve kurtuluşa giden yolun müjdelerini gösterdi

Halid Meşal: Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’nda Allah zafer ve kurtuluşa giden yolun müjdelerini gösterdi

İslami Direniş Hareketi (HAMAS)’ın Filistin dışındaki başkanı Halid Meşal, siyonist işgalcilerle savaşın sona ermediğini, Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’nda Allah’ın zafer ve kurtuluşa giden yolun müjdelerini gösterdiğini söyledi.

Lübnan’ın Bekaa bölgesinde düzenlenen Kudüs’ün Kılıcı Zaferi kutlamalarında konuşan Meşal, savaşta düşmanı yendiklerini ve büyük bir zafer kazandıklarını ifade ederek, “Silahımızı bırakmadan seviniyoruz. Topraklarımızda siyonist işgal rejimine yer yok” dedi.

Düşmanın sahada kazanamadığını siyaset yoluyla kazanmaya çalıştığına dikkat çeken Meşal, işgalcilerin Kudüs, Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah’ta Filistinlilere kışkırtıcı davranışlarda bulunduğunu, ilişkilerini normalleştirme yoluyla cinayetlerini örtmeye çalıştığını belirtti.

İşgal rejiminin her yerde İslam ümmetine komplo kurduğunu kaydeden Meşal, Amerika’nın siyonistlerin sahadaki kayıplarını telafi etmeye çalıştığını bildirdi.

İslam ümmetinin her ferdinin özgürlük mücadelesinde bir rolü olduğuna işaret eden Meşal, herkesin mücadeleye güçlü bir şekilde katılmasıyla özgürlüğün daha yakın olacağını söyledi.

Meşal, İslam ümmetinin Filistin’in tamamının işgalden kurtarılması gerektiğine inandığını, direnişi zaferden mahrum bırakmaya çalışanlar olduğunu ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.