Halk siyonistlere hizmet eden üslerin kapatılmasını istiyor

Halk siyonistlere hizmet eden üslerin kapatılmasını istiyor

Adanalı vatandaşlar, Filistinli mücahitler tarafından hezimete uğratılan siyonist işgalcilere hizmet eden askeri üslerin kapatılmasını talep ediyor.

Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde Filistinli Müslümanlara destek vermek amacıyla düzenlenen programlarda siyonistler lanetlenirken Filistin'e ise destek mesajları veriliyor.

Siyonist işgalcilerin Filistinli Müslümanlara yönelik saldırılarla ilgili İLKHA muhabirine konuşan Adanalı vatandaşlar, ülkemizde faaliyet gösteren ve siyonistlerin korunması için büyük görev icra eden askeri üslerin kapatılması gerektiğini ifade ettiler.

Özelde Kudüs ve Mescid-i Aksa genelde ise tüm Filistin için yapılan etkinliklerin önemli olduğunu vurgulayan Hasan Dal, Filistin halkının bizden daha fazla destek beklediğini söyledi.

"Siyonizme karşı gerekli adımları devlet düzeyinde atılmalı"

Halkımızın her kesiminin Kudüs’e sahip çıktığını ve devlet düzeyinde de adımların atılması gerektiğini söyleyen Dal, "Devletin yapabileceği daha etkili adımlar var. Devlet büyüklerimizin İncirliğin kapatması gerekir. Siyonizme karşı gerekli adımları devlet düzeyinde atmak gerekir. Halk olarak bizler de siyonist ürünleri boykot etmeliyiz. Terör rejimine ekonomik olarak darbe vurmalıyız. Özellikle ihtiyarlarımız her namaz sonrasında dua etmelidir. Herkesin yapabileceği mutlaka bir iş vardır. Filistin gündemden düşmemelidir. İnşallah zafer yakındır." dedi.

"Filistin'deki kardeşleriniz sizden güç ve destek alıyorlar"

Filistinli Hafız Hüssam El Naffar ise, "Allah için birbirimizi sevdiğimiz Türkiyeli Müslüman kardeşlerim! Aileniz ile birlikte genel olarak Filistin, özel olarak ise Gazze ve Kudüs için göstermiş olduğunuz duruşunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Filistin'deki kardeşleriniz sizden güç ve destek alıyorlar." diye konuştu.

"İLKHA ve Rehber TV'ye teşekkür ediyoruz"

Filistin’e destek amacıyla düzenlenen programların devam etmesi gerektiğini söyleyen El Naffar, "Direnişe destek için tüm Türkiye'de programlar yapılması memnuniyet verici. Filistin'de direniş devam etmeli. Zulüm ve tuğyanlık ederek katliam yapanlar, şehirleri darmadağın edenler bilsinler ki, Allah'ın izniyle kardeşlerimiz toprakları ve dinleri için sebat ediyorlar. Cihadınızla en yakın zamanda bu tuğyana kıyam edecekler. Kardeşlerimiz olan İLKHA ve Rehber TV’ye bu programları haberleştirip yayınladıkları içi teşekkür ediyoruz. Allah sizlerin yardımcısı olsun." şeklinde konuştu.

Filistinlilerin Yahudi zulmü altında olduğunu söyleyen Yusuf Dal zulmün sona ermesini temenni ederek ümmetin eski izzetine kavuşabilmesi için dua etti.

"İslam orduları Kudüs'te olmalı"

Kudüs için bir araya gelinmesinin gurur verici olduğunu belirten Hasan Koyuncu da İncirlik üssünün derhal kapatılmasını istedi.

Koyuncu, "Kudüs vesilesiyle vahdet bilinci içerisinde Müminlerin bir araya gelmesi hep özlemle bekleniyordu. Devletimizin icraata geçmesi gerekir. Terör rejimine kuvvetli bir şekilde yaptırım uygulanmalıdır. Azerbaycan, Suriye, Libya gibi ülkelere yapılan askeri yardımlar Filistin’e de yapılmalıdır. Kudüs’te İslam orduları olmalıdır. Mescid-i Aksa’mıza tampon barış gücü gönderilmelidir. İncirlik hava üssünün kapatılması için referandum yapıldığı takdirde halkımızın genelinin ABD üslerinin kapatılmasını isteyecektir. İnsanlarımız böyle bir adım atılmasını istiyor. Slogan atmak yerine iş yapılmalıdır. İncirlik, geçmiş dönemlerden bu yana ümmetin kabul etmediği bir durumdur. "dedi.


Halk siyonistlere hizmet eden üslerin kapatılmasını istiyor

Halk siyonistlere hizmet eden üslerin kapatılmasını istiyor

Halk siyonistlere hizmet eden üslerin kapatılmasını istiyor

Halk siyonistlere hizmet eden üslerin kapatılmasını istiyor

Halk siyonistlere hizmet eden üslerin kapatılmasını istiyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.