Halkımız HÜDA PAR’ı mecliste görmek istiyor

Halkımız HÜDA PAR’ı mecliste görmek istiyor

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan HÜDA PAR Kilis milletvekili adayları, halkın artık bir değişim istediğini ve HÜDA PAR’ı mecliste görmek istediğini belirtti.

HÜDA PAR Kilis milletvekili adayları Orhan Harat ve Ömer Polatdemir, 24 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesi esnafı ile halkı ziyaret etti.

Halkın teveccühü ile karşılaşan Harat ve Polatdemir, sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi. Kilis halkı ise HÜDA PAR’a destek vereceklerini belirtti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Harat, halkın artık bir değişim istediğini ve HÜDA PAR’ı Meclis’te görmek istediklerini belirtti.

“Halkımızla her zaman iç içeyiz”

Ziyaretler esnasında halkın HÜDA PAR’a gösterdiği teveccühün kendilerini oldukça memnun ettiğini belirten Harat, şunları söyledi:

“Halkımızla her zaman iç içeyiz. Esnaflarımızı tek tek ziyaret ettik, onların sorun ve taleplerini dinledik. Onların sorunlarına bir nebze olsun çare olabildiysek ne mutlu bize. Halkımızın şu anda bizden talepleri mecliste yer edinmemizdir. Meclis’te sadece birkaç tane partinin değil de HÜDA PAR’ın da olmasını, gerçeklerin ve doğruların yanında olmasını istiyorlar. Halkımızın bizden talepleri İslam’ı ölçü aldığımızdan dolayı doğruların yanında olmamızı istiyorlar.”

“Halkımızın bu teveccühüne layık olacağız”

Esnafın kendilerine, yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları anlattıklarını kaydeden Harat, ellerinden geldiği kadarıyla sorun ve sıkıntıları yetkili mercilere ileteceklerini söyledi.

Harat, “Bizde halkımıza defalarca parti olarak doğruları söyleyip yanlarında olacağımızı ifade ettik. Halkımız da bize güveniyor. İnşallah mecliste onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımızda gayret edeceğiz. Halkımızın partimize olan teveccühleri çok iyi. İnşallah bizler de halkımızın bu teveccühüne layık olacağız.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




















 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler