Halkımızın ulaşım sorunu kalmayacak

Halkımızın ulaşım sorunu kalmayacak

Ustahasan kırsal mahallesinde devam eden yol iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "Halkımızın ulaşım sorunu kalmayacak" dedi.

Hilvan Belediyesi tarafından ulaşımı kolaylaştırmak için ilçenin birçok kırsal mahallesinde aynı anda başlatılan yol iyileştirme çalışmaları Ustahasan kırsal mahallesinde devam etti.

Yapılan çalışmalar ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Fen İşleri Müdürlüğü, "Vatandaşlarımızın talepleri, Başkanımız Aslan Ali Bayık'ın da talimatları doğrultusunda birçok kırsal mahallede tamamladığımız yol iyileştirme ve çevre düzenleme çalışmalarından sonra Ustahasan kırsal mahallesinde kilitli parke taşı ile üst yapı yol çalışmalarına başladık. Yolu bozuk mahalle kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek" açıklamasında bulundu.

Belediye Meclis üyesi Devriş Çiçek ile birlikte yol iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Bayık, "Mevsimsel çalışmalar kapsamında ilçemizin birçok noktasında başlattığımız yol iyileştirme çalışmaları Ustahasan kırsal mahallesinde devam ediyor. Kilitli parke taşı ile döşemesini yaptığımız yollar ile mahalle sakinlerimiz yaz aylarında tozdan kış aylarında ise çamurdan kurtulmuş olacak. Göreve geldiğimiz günden buyana ulaşım ağını geliştirme projelerimiz kapsamında ulaşımı yetersiz olan birçok mahallemizde yol ve fiziksel düzenleme çalışması yaparak halkımızın mağduriyetini ortadan kaldırdık. Çalışmalarımızı yakından takip eden vatandaşlarımızın memnuniyeti bizi oldukça mutlu ediyor. İlçemizin daha yaşanabilir, daha modern ve daha kaliteli yollara sahip olması için gönül Belediyeciliği ile çalışmalarımız devam edecek." sözlerine yer verdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.