Diyarbakır'da halkın şikayetine konu olan yol çözüme kavuştu

Diyarbakır'da halkın şikayetine konu olan yol çözüme kavuştu

Diyarbakır merkez Bağlar ilçe Belediyesi, Siverek yolu üzerinde uzun yıllardır şikâyet konusu olan yol sorununu, yaptığı yeni yol ile çözüme kavuşturdu.

Bağlar Belediyesi, Şanlıurfa karayolu KOSGEB mevkii üzerinde uzun yıllardır yaşanan ve hem sürücülerin hem de çevredeki esnaflar ile vatandaşların şikayetine konu olan ulaşım sorununu, yeni yol yaparak çözdü. KOSGEB'e giden güzergahın alt bölümüne yol kazandıran ekipler, bu güzergahın üst tarafını ana yola bağlayan bir kilometre 200 metre uzunluğunda yeni yol yaptı.

Vatandaşlar, yapılan hizmetin çok değerli olduğunu dile getirerek bu konuda duyarlılık gösteren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti.

Yapımı tamamlanan yolda incelemelerde bulunan Beyoğlu, halkın taleplerini ve memnuniyetini esas alarak hizmet çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Beyoğlu, "Uzun yıllardır devam eden bir sorununu daha çözmek bize nasip oldu. Vatandaşlarımız artık huzur içerisinde bu güzergahı kullanabilecek. Bunu sağladığımız için mutluyuz. Milletimizin yaşam kalitesini yükseltecek hizmetlerimize devam edeceğiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.