Hama’da kontrol noktasına saldırı : 31 ölü

Hama’da kontrol noktasına saldırı : 31 ölü

Hama’da rejimin kontrol noktasına saldırı : 31 ölü Suriye’nin Hama şehrinde meydana gelen canlı bomba saldırısında, Esed askerlerine bağlı bir kontrol noktası hedef alındı. Saldırıda bomba yüklü bir kamyonun infilak...

Hama’da rejimin kontrol noktasına saldırı : 31 ölü

Suriye’nin Hama şehrinde meydana gelen canlı bomba saldırısında, Esed askerlerine bağlı bir kontrol noktası hedef alındı. Saldırıda bomba yüklü bir kamyonun  infilak etmesi sonucu 31 kişi öldü.

Yapılan saldırının Salamiyeh ile Hama’yı birbirine bağlayan yolda yapıldı. Kontrol noktasına yerleştirilen patlayıcı yüklü kamyonun infilak etmesi sonucu, çevre adeta savaş alanına döndü.

İnsan Hakları Suriye Gözlemevi’nin vermiş olduğu bilgiye göre, 31 kişinin ölümünden sonra onlarca yaralının hastanelere nakledildiğini duyurdu.

Muhalif kaynakları, ölü sayısının daha çok olduğunu, yaralılarında ağır bir şekilde olduğunu ve ölü sayısınında artabileceğini bildirdi.

Haber kaynakları, 2011 yılında bu yana Beşar Esed’in yönetimine karşı büyük gösteriler yapıldığı Hama’da Suriye yönetimi ilk defa burada güvenliğin bu şekilde sıkı  tutulduğu bilgisini aktardı.

Kaynak: islahhaber.net

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.