HAMAS: Çifte standart politikası halkımızın iradesini kırmayı başaramayacaktır

HAMAS: Çifte standart politikası halkımızın iradesini kırmayı başaramayacaktır

İşgalci siyonistlerin bombardıman sebebiyle Gazze'nin güneyine giden Filistinlileri bombalaması üzerine açıklamada bulunan HAMAS, çifte standart politikasının direnişçi Filistin halkının iradesini kırmayı başaramayacağını belirtti.

İnsanlıktan yoksun bir şekilde Gazze'yi bombardımana tutarak çocuk, kadın ve yaşlıların içinde bulunduğu yaklaşık 2 bin kişiyi şehit eden işgalci siyonist rejim Gazze'nin güneyine giden Filistinlilere bomba yağdırarak 70 kişiyi şehit etti, 200'den fazla kişiyi de yaraladı.

Yaşananlar üzerine açıklamalarda bulunan HAMAS, işgalci siyonistlerin bombardıman altında yerinden edilen ailelere yönelik katliamı Filistin halkının topraklarına olan bağlılığını artırmaktan başka bir işe yaramayacak iğrenç bir suç olduğunu ifade etti.

"Amerika ve Batı'nın suç ortaklığı ve önyargısı ışığında bu sistematik suç ve ihlalleri teyit ediyoruz"

"Siyonist işgalin Gazze Şeridi'nde yerinden edilmiş Filistinlilere karşı gerçekleştirdiği, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 70 şehit, 200'den fazla yaralı ve yaralıya mal olan korkunç katliam, yalanlarının boyutlarını ortaya koymaktadır." Diyen HAMAS, şu ifadelere yer verdi:

"Halkımıza evlerini terk edin yönünde yaptığı şüpheli çağrıların ardından, terör ve saldırganlığının kanıtı olarak kalacak iğrenç bir suç işleyerek doğrudan hedef alındılar. İşgalin kararlı Gazze Şeridi'ndeki halkımıza karşı yürüttüğü açık imha savaşı karşısında, biz HAMAS hareketi olarak, Amerika ve Batı'nın suç ortaklığı ve önyargısı ışığında bu sistematik suç ve ihlalleri teyit ediyoruz. Haklı davamız ve halkımızın meşru hakları konusunda çifte standart politikası, direnişiyle birlik olan, topraklarından her türlü yerinden edilmeyi ve yerinden edilmeyi reddeden halkımızın iradesini kırmayı başaramayacaktır." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.