Hamas: Direniş, saldırganlığı önlemek için bütün senaryolara hazırdır

Hamas: Direniş, saldırganlığı önlemek için bütün senaryolara hazırdır

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) SözcüsüFevzi Berhum, saldırganlıkların önüne geçmek, ablukayı kırmak ve Filistin halkının çıkarlarını korumak için bütün senaryolara hazır olduklarını belirtti.

Siyonist işgalcilerin Gazze bölgesine yönelik saldırılarının devam ettiğini belirten Berhum, aralarında kadınların ve çocukların da bulunduğu masum sivil insanları hedef almasının tehlikeli bir gerilime yol açtığını ve kırmızı çizgiyi iyice aştığını vurguladı.

Açıklamasında işgal rejiminin suçlarına uluslararası çapta ve bölgesel suskunluğun hatta bunun da ötesinde normalleştirme anlaşmaları yapılmasına dikkat çeken Berhum, düşmanın ödüllendirilmesinin onun terörist tutumunda daha ileri gitme cüreti gösterdiğini söyledi.

Berhum, normalleşme anlaşmalarının Filistin halkına yönelik yeni suçlar işlemesine, yeni aşırılıklar gerçekleştirmesine yol açtığını dile getirdi. Berhum, direnişin, işgal rejiminin saldırılarını önlemek için bütün senaryolara hazır olduğunu vurguladı.

Gazze bölgesine her gece saldırılar düzenleyen işgal uçakları, dün akşam da muhtelif noktalara yönelik saldırılar düzenlediler.

Son saldırıların birinde 3 yaşında bir kız çocuk atılan füzenin etrafa yaydığı şarapnel parçalarıyla yüzünden yaralandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.